Myndz Coaching

Ontzettend leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben Yvonne Netz, 33 jaar en beschrijf mezelf als een levensgenieter in hart en nieren. Na het behalen van mijn diploma ben ik naar het buitenland vertrokken waarbij ik al op jonge leeftijd heb geleerd op eigen benen te staan, zelfstandig beslissingen te nemen en om te gaan met confrontaties. Een periode in mijn leven waar ik vol herinneringen op terug kijk en mij voor deel heeft gevormd tot wie ik nu ben.

Teruggekeerd naar Nederland besefte ik pas hoe hectisch ons bestaan hier is waarbij de een in de bloei van het leven staat en de ander probeert alle ballen in de lucht te houden. Toen ik hier zelf mee geconfronteerd werd, chronisch vermoeid raakte en mezelf verloor in het dagelijkse ritme van alledag, heb ik de eerste stap gezet om mijn levenspatroon te veranderen. Helaas werd er in die periode ook een voorstadium van baarmoederhalskanker geconstateerd, waardoor een periode aanbrak waarbij ik kritisch naar mezelf ben gaan kijken, wie ik ben, wat ik wil en hoe ik mijn toekomst zie. Een kleine stap terug, is een grote stap vooruit geweest! Een gezonde levensstijl en sporten is hierin van zeer grote invloed geweest. Mijn energie en weerstand namen toe, mijn huidproblemen en lichamelijke kwaaltjes verdwenen en ik vond de juiste balans.

Als hoogtepunt heb ik in November 2016 meegedaan aan de marathon van New York! Een hele overwinning na maanden trainen, jezelf coachen en gezond leven… Dit is het keerpunt geweest dat ik deze positieve ervaringen wil overbrengen naar anderen.

Ik besloot Myndz op te richten waarin mijn twee grootste passies en rode draad door mijn leven centraal staan; het werken met en coachen van mensen & een gezonde voorliefde voor voeding en sport. Met veel plezier begeleid ik mensen naar meer balans, tevredenheid, zelfvertrouwen en het behalen van hun doelen in combinatie met een gezondere levensstijl.

Met mijn enthousiaste manier van coachen, zorg ik ervoor dat ik een goede motivator ben en iedereen help om het beste uit zichzelf te halen. Door mensen te inspireren met mijn kennis en ervaring, wil ik je laten zien wat je kan bereiken met doorzettingsvermogen, een heldere visie en een actieve levensstijl. Dit is de basis van elk succes! Het maakt me blij als ik mensen bewust zie worden, zie groeien en met meer energie en kracht in het leven komen te staan.

“Set your mind the right way” is mijn levensmotto, welke ik graag deel met jou!

Ik ben gecertificeerd Orthomoleculair Voedingsdeskundige en als coach ben ik aangesloten bij het Europees Instituut De Baak en de NOBCO

Contact

Image module

Joan Maetsuyckerstraat 203
2593 ZH ‘s-gravenhage

06 – 29726288
yvonne@myndzcoaching.nl
www.myndzcoaching.nl