Solutions

Asisti iCT Solutions

Het verlenen van échte assistentie is, zoals de naam al doet vermoeden, de gedachte achter Asisti. Oprichter Alessio Guarguaglini heeft jarenlange ervaring bij diverse automatiseringsafdelingen. Hij ontdekte dat het in de praktijk vaak ontbreekt aan echte assistentie. In de loop van van de jaren heeft hij z’n eigen kijk op automatisering ontwikkeld en is hij in 2011 Asisti gestart. Asisti: zij aan zij, betrouwbaar, vakkundig.

Web & Graphic Design

De uitstraling van uw bedrijf is het startpunt van uw zichtbaarheid. Asisi iCT levert alle diensten die helpen een professionele uitstraling te hebben. Denk hierbij aan het ontwikkelen van huisstijlen of marketinguitingen, het bouwen van websites of industriële vormgeving. Wij zijn op de hoogte van de laatste trends en technische mogelijkheden. Zo komt u als bedrijf goed voor de dag!

IT Consultancy & Beheer

Uw IT zorgen uit handen genomen, geen probleem. Een breed scala aan mogelijkheden die in samenspraak resulteren in een op de klant afgestemde dienstverlening. Geen IT zorgen maar een stabiele en veilige IT-omgeving waar u op kunt rekenen. IT-beheer wordt gezien als meer dan een basale vorm van ondersteuning. Pro activiteit is het meest belangrijk. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.